Muazzez Sabri Gündoğar İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda:Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun çağdaş, demokratik, bilimsel eğitimde batı normlarını yakalamayı hedeflemiş, hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02645920164

WEB - https://sapancamsgundogario.meb.k12.tr

Adres - KIRKPINAR HASANPAŞA MAH. ATATÜRK 2 CAD. MUAZZEZ SABRI GUNDOGAR OKULU BLOK NO: 8 SAPANCA / SAKARYA

Yerleşim Yeri - Sapanca Kirkpinar Merkez

Ulaşım Belediye ve Özel Halk Otobüsleri